Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Şahin Cahit Yanık
Şahin Cahit Yanık

Karşımdasın

Yorum

Karşımdasın

( 4 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2207

Okunma

Karşımdasın

Karşımdasın
Hâlâ inanamıyorum
Bir rüya sanki
Karşımda oturuyorsun
Bana bakıyorsun
Konuşuyorsun gülüyorsun
Yoksa her zaman ki gibi
Yine çekip gidecek misin


Karşımdasın
Hâlâ inanamıyorum
Hikâyeler anlatıyorsun
Şarkımızı söylüyorsun
Seni ne kadar sevdiğimi
Biliyor musun
Beni anlıyor musun
Yoksa her zaman ki gibi
Yine çekip gidecek misin


Ağustos 2007, Bartın


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Karşımdasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karşımdasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karşımdasın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
dilfin
dilfin, @dilfin
11.9.2009 01:16:52
anlamlı şiirinizi
duyarlı yüreğinizi kutlarım.
saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL