Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
tenya61
tenya61

gelincik

Yorum

gelincik

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1330

Okunma

gelincik

gelincik

gelincik misin sen
kırlarda açan
ben kovaladıkça
sen kaçan

gelincik misin sen
erteleyen düşlerini
bırakan yüreğimde
tatlı gülüşlerini...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gelincik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelincik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gelincik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
baba özlemi
baba özlemi, @babaozlemi
9.9.2009 22:14:54
5 puan verdi
kutlarim kısa ama güzel
kaleminiz daim olsun saygılar...
Selim Ceyhan
Selim Ceyhan, @selimceyhan
9.9.2009 20:18:17
gelincik misin sen
kırlarda açan
ben kovaladıkça
sen kaçan

gelincik misin sen
erteleyen düşlerini
bırakan yüreğimde
tatlı gülüşlerini...

kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL