Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Yakamoz1341
Yakamoz1341

Aşkım Sen Olurmusun?

Yorum

Aşkım Sen Olurmusun?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1506

Okunma

Aşkım Sen Olurmusun?

Aşkım Sen Olurmusun?

Birazcık yağmur demiştim.
kara bulutlar sende kalsın.
günlümü karartıyorlar.
onunla gelecek yağmurları istemiyorum.
Çiselese de razıyım artık
Yağmurla sevmiştim.
Unutmamam lazım
Anısı taze kalsun.

Herşey bayatladı Dünyamda.
Yağmur mevsimleri
hayallerimde kaldı.
Güz yağmurlarını beklesemmiki?
Bellimi olur Sev/ler onlarlada gelebilir,
başkası!!!
(sevgili olacaksa neden olmasın)
Olabilir o, sadece hayalimde kaldı artık.
Git demedim,gidiyorumda demedi,
yok yok!!!
bir fırtana da olabilir, ama içinde Sevda olsun
yağmur yağmasada olur.

Sözümü geri alıyorum.
Anilarımın senli kısmını atıyorum,
evet galiba sen/de bayatladın.
Benimkisi bende olsun.
Yüreğimde olsun.
Var olsun.
Sevsin.
Yeni bir aşka açtım kalp kapılarımı...
Sen olurmusun???

Deli_Rüzgar

04 Eylül 2009
19:27

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkım sen olurmusun? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkım sen olurmusun? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkım Sen Olurmusun? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL