Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
me
mehmet21

Sadece Bir Şiir Mi

Yorum

Sadece Bir Şiir Mi

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

698

Okunma

Sadece Bir Şiir Mi



Bir şiir yazmak istedim sana,
En güzel kelimeleri toplayıp bassam kucağıma,
Süzülsün gökten düşen her damla yarına,
O zaman hatırlarsın belki her anında

En güzel şiiri yazmak istedim sadece sana,
Kalbimin aşkınla yandığı her anında,
Şehrin ışıkları parlar durur ya karşımda,
Hatıralar yeter sen yanımda olmasan da

Bu şiir yeter mi bilmem hislerimi anlatmaya,
Kelepçeler kafi mi hırçın kelimeleri tutmaya,
Sigaramın dumanı süzülürken yavaşça havaya,
Gözlerin kalır sözlerin bir bir yanımda...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sadece bir şiir mi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece bir şiir mi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sadece Bir Şiir Mi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
melancholy_RD
melancholy_RD, @melancholy-rd
29.8.2009 06:59:23
5 puan verdi
Güzel bir şiir olmuş Yüreğinize sağlık
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
29.8.2009 04:59:27
Beğeni:
0
Okunma:
698
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL