Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ÇARDAKLI
ÇARDAKLI

HANÇER

Yorum

HANÇER

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1199

Okunma

HANÇER

Sıkıntılarımda buldun beni.
Sevmelerini sevdim,
Sevdim seni...
Senden fazla eksik değil
Ama yetmedi.yetiremedim
Sevdim beklemeyi
Sevdim dönmelerini,
Sonunda gelecektinnnn
Bekle dedin nerde..
Her seferinde bir adım ileri gittin
İnsan sevdiğini üzer mi,nasıl kırar söyle
Seni severken sana sormadım,
Ben gene seni seveceğim,
Ama son kelimen hançer gibi saplandı,
Pişman olacağın şeyleri söyleme
Varmıydı verdiğin sözde yarı yolda bırakmak
Olmadı.hem de hiç olmadı yakışmadı
Hiç umut yok mu söyle....
Yakma canımı bu denki haksız

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hançer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hançer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HANÇER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
simray
simray, @simray
16.8.2009 20:49:14
Desenize bir buddua ya da serzeniş yine....
ö.ç.m
ö.ç.m, @o-c-m
16.8.2009 20:37:16
Şiir, görevini yerini getiriyor. Tebrik ediyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL