Bilmezsin kandil günü ağlayan yüreği Bilmezsin beklemenin ne denli zor ve acımasız olduğunu Bilmezsin vefasız yar Lanet olsun seni seven yüreğime Binkez lanet olsun
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bilmezsin kandil günü ağlayan yüreği Bilmezsin beklemenin ne denli zor ve acımasız olduğunu Bilmezsin vefasız yar Lanet olsun seni seven yüreğime Binkez lanet olsun ==============================================
O kandil var ya, Berat kandili, Yüreklerin Allaha yönelen sessiz dili. Şükür içinde hissedersen mutluluk hali, Gel bela dileme de, kavuştur yarap de..... HakanKURTARAN-08.08.2009-Aydın
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.