Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
güzel dünya
güzel dünya

EGOM

Yorum

EGOM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1348

Okunma

EGOM

Egom
Bu ne açlık
Bu açlığı ruhunlami getirdin
Yoksa
senden önce doğanlarmı Öğretti sana
Doymadın
Doyuramadım
Susturamadım seni
Beni nerelere getirdin
Bu ne bitmez iş
Toprağa kalır bu gidiş

Egom
Milyonları saydim
Bankalar kurdum
Inciler döktüm
Milyon cana kıydım senin adina
Vicdanımı iğfal ettin
zehirler döktüm senin adına insanlığıma

En büyük ayıbı yuttum
En yüce gururlari kırdım adına
Gül isteyene metalden diken sardım
Acımadim
Senin adina it oldum
At oldum
Eşşek oldum
Yuvarlak harmanda
döndümde durdum

Enin ne boyun ne
Bir sır ver bana
Bu oyun ne
Nerelerde başlamıştık dönmeye

Egom
Seninle kör depardayim
Seninle yolum cehennem
yenmeliyim seni
Sen beni bitirmeden

Senden bana olmaz yar
Bu vicdan
ikimize birden dar
Egom
Ikimiz bir olamayiz
Ya sen
Yada ben

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Egom Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Egom şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EGOM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
POCKERMAN
POCKERMAN, @pockerman
11.8.2009 00:03:53
bazen yaşamın, kendimizden tahmin edilenden fazlasını götürdüğünü göremeyiz. Ve çoğu zaman bizden geriye bitmek bilmeyen bir kibir, gereksiz bir hırs, aç gözlü benliğimizin doyumsuz tatminini temin çabasına düşmüş neredeyse hasta bir ruh kalır. bu farkındalığınızı ve şiirinizi yürekten kutluyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL