Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
blackheart81
blackheart81

garip lisan

Yorum

garip lisan

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

741

Okunma

garip lisan

sabah kalktığın gibi sevmelisin beni,
saçların dağınık üstünde uyku mahmurluğuyla,
güzel bir rüyanın izleri yüzünde.
pencereni açma hemen bekle,
akşamdan kalma naralarım kapı eşiğinde,
dikkat et vururlar yüreğine ,
saçlarına ördüğüm sözler bestelenmeli
rüzgraın her gelişinde.
adının harflerini çıkartıp cümlelerimden
garip bir lisan kullanıyorum bugünlerde.
toprak kokusuna sakladığım düşlerimse
yağmur yağmalı bu şehre,
öyle herkesin tenine değmeyecek
ıslanmak istiyorsan aşık olacaksın önce........

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Garip lisan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Garip lisan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
garip lisan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
esmerefsane
esmerefsane, @
10.9.2009 01:12:59
TEBRİK EDERİM KALEMİNİZİ
birinci eski
birinci eski, @birincieski
7.8.2009 01:05:48
biraz savruk olmuş ama kendini okutuyor..saygılarımla...
İrfan Rıza YAZICIOĞLU
İrfan Rıza YAZICIOĞLU, @rfancr-zacyazicio-lu
7.8.2009 01:04:24
Kaleminize kuvvet...Yüreğinize sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL