Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
erdemcaglar
erdemcaglar

Dilek,Rica,Yalan ve Gerçek

Yorum

Dilek,Rica,Yalan ve Gerçek

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1597

Okunma

Dilek,Rica,Yalan ve Gerçek

Dilek,Rica,Yalan ve Gerçek

Yüreğimi sana dilediğim bir dilekle besliyordum
Tuttuğum o dileklerde beni unutma diyordum
Yazılacak tek bir söz varsa kağıtlarımda
Onları yazdığım içinde sana borçluydum.

Bir ricam vardı benim olan yüreğinden
Bizsiz yaşanılacak geleceğimizden
Geçmişi her zaman hatırla anılarla
Ve sakın değişme,ben olan kendinden.

Belki bensiz birinden bir yalan duyarsın
Bana hesapsızca kızmaya başlarsın
Gözünden umutsuluğa bir damla düşer
O zaman seni sevmediğim yalanı anlarsın.

Gerçekler hep engel oldular bize
Doğrularla yanlışlarımızı silmedik kendimizde
Herşey bitmiş tükenmişken
Birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi anlattılar herkese

ERDEM ÇAĞLAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dilek,rica,yalan ve gerçek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dilek,rica,yalan ve gerçek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dilek,Rica,Yalan ve Gerçek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL