Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
zeynepkaragoz
zeynepkaragoz

MUTLULAR...

Yorum

MUTLULAR...

( 2 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1174

Okunma

MUTLULAR...

Rüzgar yalıyor saçlarımı,
Bu gece...
Ay ondördü olmuş parlıyor,
Masum...
Küçük Ayı’yla Büyük Ayı, bırakmış;
Zıtlaşmayı,
Kol kola girmişler,mutlular...

Mutluyum bu gece...




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mutlular... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutlular... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULAR... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bedevi_
Bedevi_, @bedevi-
29.7.2009 12:38:22
Borges yaşam an'lardan ibarettir der,bir an vardır yaşarsın belli belirsiz bir tebessüm gelir konar dudaklarına farkında değilsindir gözlerinin içine yansıyan gülümsemenin.bu an'ların yaşamınızda daha çok olması dileğiyle.
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
24.7.2009 23:15:42
5 puan verdi
Rüzgar yalıyor saçlarımı,
Bu gece...
Ay ondördü olmuş parlıyor,
Masum...
Küçük Ayı’yla Büyük Ayı, bırakmış;
Zıtlaşmayı,
Kol kola girmişler,mutlular...

Mutluyum bu gece...

Allah daima mutlu etsin.
Güzel bir şiirdi.
Tebrik ederim.
Saygı ve selamlarımla.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
24.7.2009 22:56:44
Beğeni:
1
Okunma:
1174
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL