(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ben gece görmedim sabah olmasın Her gecenin bir sabahı var Ayşem. Varsın dünya mert olana gülmesin İtibar paradan büyük kâr Ayşem. Cahilden, gafilden örnek almayız Allah’tan isteriz, kapı çalmayız Ağlayanın gözyaşını silmeyiz Ağlamadan insan olmak zor Ayşem. Bu dünya ezelden çile yüklüdür Unutma şerlerde hayır saklıdır Hakkı bilen Hakk katında haklıdır Kul zaten doğruya eğri der Ayşem. Çalışsan da, çırpınsan da görmezler Dürüstlere kıymet bile vermezler Yiğit hasta düşse halin sormazlar İşte dünya böyle garip yer Ayşem. Zalimler mazluma çektirir acı Zannederler para derdin ilacı Biz biliriz yaşamanın amacı Namus, şeref, edep, hayâ, ar Ayşem. Sen Anadolu’nun iffetli kızı Bilirsin dürüstler çekerler sızı Felek bazen yere vursa da bizi Dünya zaten yiğitlere dar Ayşem. Ozan Erhan tarihine bak hele Nice kahramanlar çekmişler çile Çilesiz çıkmıyor yollar menzile Dizlerini Hakk yolunda yor Ayşem.
Yüreğinize sağlık Ozanım,inciler dökülmüş gönül kaleminizdan,Asil yüreğinizi öpüyorum,hisseme düşeni aldım,selam ve dua ile..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.