Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Sarmaşıka
Sarmaşıka

KİRPİLEYİN

Yorum

KİRPİLEYİN

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

762

Okunma

KİRPİLEYİN

kirpi
kirpil
kirpileyin
dikenle yaşar aşkını / düşlerini
onunla verir selamını
öldüğünde yüreği
ilk dökülen dikenleri

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kirpileyin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kirpileyin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİRPİLEYİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işıl Aksoy
Işıl Aksoy, @isilaksoy
16.7.2009 11:20:42
5 puan verdi

aramızda milyarlarca ışık hızı olsa da
hep güvenli bir vadi
dinmeyen bir yara
susmayan bir nehir
tüm zamanlarda esen bir rüzgar gibi seviyorum seni Kirpi

aşkın kendine özgü bilncini
kendine has yasalarını zorlamadan
hayatı katlanılabilir kılan cankirpime çok sevgimle.Işıl Aksoy


türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
15.7.2009 00:47:27
Şiir emek ister, şiir duygu ister düşünce ister ve tabiki ilham ister üç beş kelimeyi yanyana dizmek sizce şiir oluyorsa, devam edin lütfen en azından bol bol şiir okumak gerekir.Şiire merak bile güzel şey dizelerinizi kutlarım.Yunus diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL