Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
bymuzo
bymuzo

Sen ...

Yorum

Sen ...

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1035

Okunma

Sen ...

Beni mutluluğa döndüren
ruhumu bir kuş gibi öttüren

dağılan hayallerimi toplayan
kalbimde volkanlar koparan

akıl kavramımı anlamsızlaştıran
benliğimi alıp karıştıran

nerden gördüm, tam bitti dediğim an’da
hayat çizgimden vurdun en sonunda


her yürek yangınım, sabahım yarınım
nolur hayır deme yanarım


gönül bahçem de baharım
sensin gönül limanım

sen öylece bak hep gözlerime
sen gül, ben ikimiz için de ağlarım ...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sen ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BAHARGÜLÜ
BAHARGÜLÜ, @bahargulu
28.6.2009 18:19:35
5 puan verdi
ağlatmasın aşk!!!
ağlamamalı insan aşk için meşk eylemeli aşkıyla...

tebriklerim çok değerli üstad....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL