Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
serdali
serdali

AŞK OTU YAKAN

Yorum

AŞK OTU YAKAN

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1686

Okunma

AŞK OTU YAKAN

AŞK OTU YAKAN

Bu gurbetlik artık bize dar gelir dar
Dost düşmana karşı bakışlarım sakınır
Toprakla sözmü kesilir yiğidim bana bunca zülüm az gelir az gelir
Sen gidersen bu memlekette duramam
Başım göklerde seni arar
Aramıza töre girer anlaşşamam sevdiğim
Garip bir kuştu kalbim gögsümden uçtu bu kalbim
Aman aman yaman sevda nerdesin sen
Karmı yağmış gözlerimin önüne merhametsiz
Daha değmedim 15 yaşım sen vardın ömrün sükutünda
Sevdiğim oy oy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk otu yakan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk otu yakan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK OTU YAKAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Asker Omur
Asker Omur, @askeromur
28.6.2009 00:32:18
5 puan verdi

Dizelerin çok güzel eline gönlüne sağlık kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL