Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
sivaslıcengiz
sivaslıcengiz

Bir gün Anlarsın..

Yorum

Bir gün Anlarsın..

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1097

Okunma

Bir gün Anlarsın..

Bir gün Anlarsın..

Ey sevdiğim
Sana bir çift sözüm var
Önce sevip’te
Sonra geri dönülmez

Sende sever elbet
Bir gün anlarsın beni
Sevene unut denilmez

Sırma saçın
Ak gerdan’da dolaşır
Yüzüne bakan gözler kamaşır
Ey sevdiğim artık aklını başına devşir
Sevene çok naz edilmez

Halimi sorarsan eğer
Gonca’dan gülden nazik
Sitem etme ne olur
Bak yüreğim ezik

Güzelliğin yerinde fakat
Henüz toysun yazık
Bir gün eğer terk edersen beni
Bir daha bu dilimde adın anılmaz..

Sivaslı Cengiz
1978

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir gün anlarsın.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gün anlarsın.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir gün Anlarsın.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
OMARIM
OMARIM, @omarim
21.6.2009 22:39:22
ÇOK HOŞ BİR ÇALIŞMA. YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
hicbitmez
hicbitmez, @hicbitmez
21.6.2009 17:01:51
ey sevdiğim
sana bir çift sözüm var
önce sevipte
sonra geri dönülmez

cok güzel icten bir siir.
yüregine saglik.
saygilar.
BAHARGÜLÜ
BAHARGÜLÜ, @bahargulu
21.6.2009 14:27:12
tebriklerim çok değerli şair güzel dizelerdi...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL