Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
so
soresbaran

ÇAĞRI

Yorum

ÇAĞRI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

639

Okunma

ÇAĞRI


Ramallah: nurani şemal
Kanadı kırık melek, etrafı suskun
Günler devrilsin günler üzerine
Saltanata çetele çekilsin, kara

Ebu Garib’in çığlığı yayılır
Diyarbekir hicran yarası
Ama yolu umuda sevdaya açılır

Bak bazıları hınzırca bakar
Afili duruşuyla
Davut...
Seçilmiş kavim
Şehvetiyle kudurmuş Lut
Kurt’dur
İyisi mi: sorma

Marifet İdris nebi olabilmekse
Çağrısı yapılıp durulur
Var ya o ırmaklar ülkesi
Selahattin Eyubi’nin kavmi
Diyor birleşin
Bu onların ikinci çağrısı
Durmayın. Ne olur durma... yın.

Mehmet Söğüt

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çağrı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çağrı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇAĞRI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
19.6.2009 02:04:02
Beğeni:
0
Okunma:
639
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL