Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
NİHAT İLİKCİOĞLU
NİHAT İLİKCİOĞLU

KISMET OLMADI BANA

Yorum

KISMET OLMADI BANA

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1484

Okunma

KISMET OLMADI BANA

KISMET OLMADI BANA

Bırakmadılar sevecektim.
Bu işi bir imzayla bitirecektim.
Mutlu günüme herkesi bekleyecektim.
Kısmet olmadı bana.

Eller sevdi şimdi onu.
Getirdiler nikah memurunu.
Çağırdılar onu, bunu.
Kısmet olmadı bana.

Siyah damatlık giyecektim.
Beyaz gelinlik giydirecektim.
Ölünceye kadar sevecektim.
Kısmet olmadı bana.

Eller giydi damatlığı.
Başkası giydirdi gelinliği.
Bitirdiler içimdeki sevgiyi.
Kısmet olmadı bana.

03.12.1995

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kısmet olmadı bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kısmet olmadı bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KISMET OLMADI BANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
su_misali(Gülhun Ertilav)
su_misali(Gülhun Ertilav), @su-misali-gulhunertilav-
6.6.2009 23:20:00


Üzülmeyin
nefes var oldukça umut kesilmez

Kutlarım...saygılar


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL