Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
FeeLove
FeeLove

Ne mutlu!!!

Yorum

Ne mutlu!!!

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1685

Okunma

Ne mutlu!!!

Ne mutlu!!!

Varlığımızı TÜRK varlığına armağan ederek büyüdük!!!
Damarlarımızdaki ASİL KAN ile bu yolları yürüdük!!!
Neler vermediki bu VATAN kıymet bilene!!!
Söyleyin! Söyleyin ey doslar!!!
Ne mutlu! Ne mutlu TÜRK’üm diyene!!!

((HaYaL-eT))

Bu sözler her ne kadar bana ait olmasada sanırım toplumun bu sözlere ihtiyacı var... Şiir şahsımındır...
Saygılarımla...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne mutlu!!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne mutlu!!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne mutlu!!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
delipoyraz
delipoyraz, @delipoyraz
6.6.2009 18:33:33
5 puan verdi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE C*/ YÜREĞİNİZE SAĞLIK

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL