Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
deniz _gözlüm
deniz _gözlüm

SON GÖZYAŞLARIM...

Yorum

SON GÖZYAŞLARIM...

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

999

Okunma

SON GÖZYAŞLARIM...

Doluya yakalanmış yüregimi fırtınayla yerlere vurdun sen...
Söyledigin her söz diken gibi battı yüregime...
...AMA...
Artık ne icimdeki kasırgalardan nede sana olan o ucsuz bucaksız
sevgimden bahsetmek yok...
Bu son aglayışım degilbiliyorum ama...
Senin icin döktügüm son gözyaşlarım...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Son gözyaşlarım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son gözyaşlarım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON GÖZYAŞLARIM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
METEOR
METEOR, @meteor
29.5.2009 02:33:43
Duygu dolu dizeleri ve kalemi kutluyorum...
Selam ve saygılarımla...
denizdeki kırılma
denizdeki kırılma, @denizdekikirilma
28.5.2009 23:45:44
bir acı,, bütün acıların üzerinde,,

sözler batar önce insana,, önce sözler canı yakar..


saygılar kaleme.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL