Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
nilkurt
nilkurt

ŞU AN

Yorum

ŞU AN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

793

Okunma

ŞU AN

ŞU AN

ŞU AN


Boşa değil şu anı sevmem
Boşa değil.
Yıllar,aylar,haftalar öncesi
Belki de günler öncesi yaşanan
Sevgiler, dostluklar
Kalıverir fotoğraf karelerinde
Söylenen hoş sözleri
Şarkılar tutsak etmiştir.
Dün canciğerindir
Ya bu gün…….
Boşa değil şu anı sevmem,
Boşa değil.
Ne geçmiş ne gelecek
Varsa yoksa bu gün
Hatta şu an
Hiç bitmeyen aslında şu andır,
Koskoca ŞU AN………..


25/11/2008-Nilgün KURT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şu an Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şu an şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞU AN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
semai7
semai7, @semai7
28.5.2009 16:44:33
Geçmiş geçmiştir artık,gelecekse bizim olmamıştır daha...

Güzel şiirinizi yürekten kutlarım.Selam ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL