Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
görkem özcan
görkem özcan

BOZUK SAAT

Yorum

BOZUK SAAT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1039

Okunma

BOZUK SAAT

BOZUK SAAT

Bir çift sözün
Belki intihar nedeni
Belki yaşam sebebi
Dur, yutkun, düşün…
Sonra söyle usulca.
Ya da
Günde iki defa olsun doğruyu söyleyelim
Birincisinde ben seni sevdiğimi söyleyeyim
İkincisinde sen beni sevdiğini
Diğer saatlerde ister kavga edelim ister sevişelim…

GÖRKEM ÖZCAN
[email protected]

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bozuk saat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bozuk saat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOZUK SAAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL