Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
GÜLAY BİRKL
GÜLAY BİRKL

DOST DEDİKLERİM (Şiirlerim)

Yorum

DOST DEDİKLERİM (Şiirlerim)

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1649

Okunma

DOST DEDİKLERİM (Şiirlerim)

DOST DEDİKLERİM (Şiirlerim)




Gözlerinin içine sakladım
Gözlerimi
Kara sevda gibi yanan kalbimi
Benim gzlerimle
Görüyor musun?
Sıcacık sevdamla seni sardım da
Söyle bana
Hala üşüyor musun?
Nasılki fakurdarsa cadıların kazanı
Kalbimde aşkın öyle
Fokur, fokur kaynıyor
Üzüntü denizinde hüzünlerim yüzerken
Kapadım kalbimin
Bütün kapılarını
Dost diye bildiklerim
Hep ihanet ettiler
Yalnızlığın içinde buldum yine kendimi
Kapkara gözlerine
Sakladım gözlerimi
Söyle sevgnilim bana
Benim gözlerimle sen
Aşık görüyor musun?

GÜLAY BİRKL

Çığlığın Adımları şiir kitabı- s,44 [
/iceri ]

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dost dediklerim (şiirlerim) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dost dediklerim (şiirlerim) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOST DEDİKLERİM (Şiirlerim) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
acemice ben
acemice ben, @acemice-ben
2.5.2009 12:22:45
dost dedikleriniz hiç bırakıp gitmezler inşallah. tebrikler..saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL