Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
tu
tugrulahmetpekel

Altın kolye

Yorum

Altın kolye

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1212

Okunma

Altın kolye

Altın kolye



Hiç sevmiyorum korkularımla yaşamayı
En büyük korkum kaybetmekse seni.
Eğer bilseydim bırakıp yüzüstü gideceğini.
Uzatmazdım avucumdaki şu küçücük şeyi.
İçinde yüreğimin de olduğu altından kolyeyi

S.. Ş’.. ye____________________
Bu adamın kalbinde sana da bir parça yer bulunur.


01-06-2009-Cuma
Tuğrul Ahmet Pekel

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Altın kolye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Altın kolye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Altın kolye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şahin Cahit Yanık
Şahin Cahit Yanık, @sahincahityanik
1.5.2009 16:50:15
DEĞERLİ KALEM


GÜZEL BİR ÇAĞRI İDİ


SAYGILARIMLA
flycan57
flycan57, @flycan57
1.5.2009 12:44:49
Hiç sevmiyorum korkularımla yaşamayı
En büyük korkum kaybetmekse seni.
Eğer bilseydim bırakıp yüzüstü gideceğini.
Uzatmazdım avucumdaki şu küçücük şeyi.
İçinde yüreğimin de olduğu altından kolyeyi

tebrikler çok güzeldi..kısa fakat duygu yüklü..saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL