Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
De
Deniz Mete

AKLIM VE KALBİM

Yorum

AKLIM VE KALBİM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1025

Okunma

AKLIM VE KALBİM


Aklım ve kalbim
Bir defa daha savaş
Aşk bir sokak çocuğu
Her kere bu dünyanın zorluğu
Yahut coğrafyanın genişliği
Aklım ve kalbim
Seviyorum seni
Gücümden vazgeçtim
Her kere bir adada
Alfabenin hiç yapılmadığı
Yahut yazının hiç bulunmadığı
Çakıllara basarak denizde yürüdüğüm

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aklım ve kalbim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklım ve kalbim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKLIM VE KALBİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
13.4.2007 01:44:17
Yüreğine sağlık
Güzel bir şiir
Kutlarım
alwaysyou
alwaysyou, @alwaysyou
12.4.2007 19:50:06
çok hoş olmuş dizeler
saygıyla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL