Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ilahi-zeus
ilahi-zeus

Olmayacak dua

Yorum

Olmayacak dua

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

945

Okunma

Olmayacak dua

Olmayacak dua

Ata ilk gem vurduğunda
Adını sürat le birleştirmişti
Orta asyanın en uç noktasından
Taa roma kapılarına kadar
Işık hızını kıskandırırcasına
Akıp dururdu bu toprağın insanları

Hitit savaş arabaları
Sahneye çıktığın da
Şeytan görmüş gibi olmuştu ramres in askerleri

Derler ki
"Hitlerin çelik tankları bile
Cengizin hızına ulaşamamış"
...
Ne oldu nasıl oldu da
Kağnı gıcırtılarıyla doldu hafızamız
İki tembel öküzün
Aheste aheste çekip götürmesi kağnıları
Öyle zoruma gidiyor ki
Ahh
-Bir de develer-
Koşmasını bile bilmeyen ucubeler
...
İpek yeleli atlarımızla
Rüzgara kafa tuttuğumuz
Çılgın hayatımızı özledim
...
Bir kere daha
Ne olur
Bu son olsun



25 nisan 2009




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Olmayacak dua Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmayacak dua şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Olmayacak dua şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
perihan şimşek
perihan şimşek, @perihansimsek
5.5.2009 10:39:25
Tarihe bir merakınız var sanırım,bu nedenle fantastik şiirleriniz.Olsun,okuması çok eğlenceli....tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL