Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Murtaza ÇİÇEK
Murtaza ÇİÇEK

Turnam

Yorum

Turnam

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

956

Okunma

Turnam

Turnam yine dönersin
Neden garip ötersin
Söylen nere gidersin
Turnam nere gidersin

Kalkıp göç mü eylersin
Yurdun terk mi eylersin
Söylen dostun neylersin
Turnam dostun neylersin

Sılana mı hasretsin
Sanma gurbet eldesin
Söylen nece haldesin
Turnam nece haldesin



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Turnam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Turnam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Turnam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GÜLNARECAN
GÜLNARECAN, @gulnarecan
27.4.2007 10:50:22
çok güzel şiir turnaları seviyorum doğanın güzeline yazılan şiir de anlamlı olmuş kutluyorum selam ve sevgilerimle
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
11.4.2007 21:53:20
*tebrıkler* murtaza bey...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL