İdam sehpasında gözlerin Ben... Yerdeyim… Öylesine uzaksın ki Çok uzak…
Son dakikalarımız bunlar Son bakışmamız… Kim demiş Ankara soğuktur diye (!)
8.4.2009
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir daldan ilk filizinin çat diye kırılması kadar net. Daha ne söyleyebilirim şiir muhteşemdi.Mutedil dalgalı yüreğimde bir çırpınma duruldu önce sonra artçıları tusunami gibi vurdu.Kabuklanıyordu tam koparttın Ercan. sevgiyle
ilker dostum, şiirlerimi şöyle bir gözden geçiriyordum ki daha önce okumamma rağmen senin bu yorumunun muhteşemliğini geçte olsa farkettim. İyiki varsın, Ve iyi ki seni tanıdım.
ilker dostum, şiirlerimi şöyle bir gözden geçiriyordum ki daha önce okumamma rağmen senin bu yorumunun muhteşemliğini geçte olsa farkettim. İyiki varsın, Ve iyi ki seni tanıdım.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.