Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
elalem
elalem

SEVDANIN YAZ BAHÇESİ

Yorum

SEVDANIN YAZ BAHÇESİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1019

Okunma

SEVDANIN YAZ BAHÇESİ

SEVDANIN YAZ BAHÇESİ

ellerini tutsam tertemiz bir denizin ucunda
gözlerin gözlerimden ayrılmasa bir an
ışıl ışıl bir güneş havada
hiçkimse bozmasın karemizi aman

bir fotoğrafada sıkışmasın sakın
geçmiş bir anda eski hatıralarda
güllerini kurutmadım bakın
hala odamdaki yeşil vazomda

belki ruyadır hep kurduğum
ikili deliliktir yaşadığımız
kimbilir dünya dışında belkide uyum
farkedermi nasıl olsa mutluyum

sevdanın yaz bahçesinde
ellerimde bir demet gül
sözlerim büyür gözlerinde
olmuşum sanki bül bül

hırsızlar diyarında sözlerim güç
sevdiğim kalbimi aldı ödünç
kulağımda şarkıların sarhoş sesi
üzerimde ölümün bir elbisesi

ve sessizliğe gider oyunun son perdesi
seyirciler oyuncular dağılır teker teker
yaşadığım bir tiyatroymuş dersem eğer
bir kaç gülüş kalır yüreğimde yer yer

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdanın yaz bahçesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdanın yaz bahçesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDANIN YAZ BAHÇESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL