Sen sevmesen de olur. Ben senin yerine severim. Sen istemesen de olur. Ben senin yerine isterim. Yüce Rabbim karşıma, Çıkardı seni. Başımı eğer, Takdiri İlahi derim.
SEHER’ime________________________
30-07-2007-Pazartesi Saat: 07/51 Tuğrul Ahmet PEKEL
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Zamana direnirken, saçlarıma yağdı kar Nefesim tükeniyor, ötelerden selam var Keşke sonsuza kadar yanımda olsaydın yar Bugün, her günden fazla sana ihtiyacım var.
Gövdem; Sırf ağaç kurdu, hoyrat esmekte rüzgar Daha kaç gün dayanır kuru yaprak, kuru dal ? Çıkacak mıyım bilmem yarın sabaha kadar ? Döneceksen dön artık, sana ihtiyacım var.
Acele et ne olur, benim için vakit dar Seni son kez göreyim ecel gelene kadar Bir kez daha geç kaldın bari tabutumu sar ! "Açık gitti gözlerim"... Hey sevgili; Hoşçakal.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.