Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ekremsama
ekremsama

SİNEMACI

Yorum

SİNEMACI

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1021

Okunma

SİNEMACI

SİNEMACI



Terör , kan, gözyaşı, tecavüz, şiddet dolu,
Gençliğin beynine musallat sinemacı;
Yok mudur barışı anlatmanın bir yolu?
Dilim kurur, lügat yetersiz, sinem acı!

Bize geri verin çalınan genç insanı;
Alalım elinden öldürücü silahı…
Rabb’ım, yeni baştan düzenle şu lisanı;
Lügatımızdan ve sinemizden sil ahı!..






www.ekremsama.com

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sinemacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sinemacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİNEMACI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aydın Bayrakdar
Aydın Bayrakdar, @aydin-bayrakdar
26.4.2009 12:37:40
Hocam şiir güzel de, hitab ettiğiniz kesim eksik. Evvelden böyle gına getiren filmleri "sinemacılar" yap(tır)ıyorlardı. Şimdi ise onlar neredeyse unutuldu, nöbeti medya devraldı.

Selam ve dua ile...
Mehtap ALTAN
Mehtap ALTAN, @mehtapaltan
16.4.2009 11:33:07

Bize geri verin çalınan genç insanı;
Alalım elinden öldürücü silahı…
Rabb’ım, yeni baştan düzenle şu lisanı;
Lügatımızdan ve sinemizden sil ahı!..

KEŞKE GERİYE DÖNÜP TÜM VAHŞETLERE ENGEL OLABİLME UMUDUMUZ OLABİLSEYDİ .Ç..

AMA...

TEBİRKLER...
perihan şimşek
perihan şimşek, @perihansimsek
16.4.2009 10:14:14
Güzel ve içten bir şiirdi tebrik ediyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL