Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
eyüp DEMİRCİ
eyüp DEMİRCİ

Tabiat ve hayat !.

Yorum

Tabiat ve hayat !.

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1297

Okunma

Tabiat ve hayat !.



Tan yeri ağarınca
güneş gurup anında
gül dalında açınca
kim bakmamak isterki ?...


Suların akışını
bülbülün şarkısını
kalplerin çarpışını
kim duymamak isterki ?...


Zamanın geçtiğini
baharın bittiğini
ömrün tükendiğini
kimler görmek isterki ?...


Yaş elliyi aşınca
saçların kırlaşınca
ölüm de yaklaşınca
kimler gitmek isterki ?...







11.11.1981 saat : 09.00 ed (istanbul )

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tabiat ve hayat !. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tabiat ve hayat !. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tabiat ve hayat !. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Asker Omur
Asker Omur, @askeromur
16.4.2009 22:52:12
gönlüne sağlık kutllarım çok güzel olmüş
esmerefsane
esmerefsane, @
16.4.2009 16:29:17
kalemin hep daim olsun güzeldi
TÜRKİSTANLI
TÜRKİSTANLI, @turkistanli
15.4.2009 23:19:40

Yaş elliyi aşınca
saçların kırlaşınca
ölüm de yaklaşınca
kimler gitmek isterki ?...

MÜKEMMEL OLMUŞ GARDAŞIM SELAMLAIN EN GÜZELİNİ YOLLUYORUM.........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL