Diyar diyar gezdi bu kalp Sevdide ,sevildide Kırdıda, kırıldıda Şahlansa yine deli gönlüm Ritmi aksasa şu ömrümün Dalsam derin denizlere Deniz kızı olsam hatta Kalsam hep oralarda Uslanmazdıki deli gönlüm Bulurdu yine yunusda olsa Kırardı kalbimi Sevmeyi bilmezki kimse beni Rabbimden başka
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Estağfurullah sevgili Ayşe, teşekküre gerek yok, sadece gerekli düzeltmeleri yap yeter:) Tabii niyetin bu yöndeyse...;) Sevgilerimle... Not:İlk düzeltmelerimi kaale almayan kimseye ikinci bir hitabım olmaz ama Ayşe'lerin her zaman bir kontenjanı vardır:)
Sevgili Ayşe İşcen dost, öncelikle hoş geldin.Duygularına sağlık diyor, tebrik ediyorum. Rabbimizden başka kulu kimsenin sevmeyeceğine inanmıyorum, hele adı Ayşe olursa:) ki en önemli sevgi Rabbimizi sevmek ve sevilmektir, sevgili asiperi'nin de dediği gibi tabii:) Bu arada şiirinde özellikle takı ayırmaları ihlali var, bunları aşağıda işaretli olarak belirteceğim, umarım gereğini yapar ve beni yanlış anlamazsın.Sevgilerimle..
Diyar diyar gezdi bu kalp Sevdi-de ,sevildi-de Kırdı-da, kırıldı-da Şahlansa yine deli gönlüm Ritmi aksasa şu ömrümün Dalsam derin denizlere Deniz kızı olsam hatta Kalsam hep oralarda Uslanmazdı-ki deli gönlüm Bulurdu yine yunus da olsa Kırardı kalbimi Sevmeyi bilmez-ki kimse beni Rabbimden başka
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.