Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
burhan pilcioglu
burhan pilcioglu

SENİ SEVİYORUM AŞKIM

Yorum

SENİ SEVİYORUM AŞKIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

5368

Okunma

SENİ SEVİYORUM AŞKIM

SENİ SEVİYORUM AŞKIM

Sahil sessizdi yine dolaştıgı gece
Eski günleri özlemişti delicesine
N erede bir çift görsem el ele
İncinirdi yüregi istemese bile


Saatlerin geçmedigi o günlerde
Elinde resim, beklerdi sessizce
Ve aglıyordu durmadan
İ smini gördügü her yerde
Yüregi dayanamadı bu hasrete
O bitmiş haliyle serili verdi yere
Rüzgar gibi geçmişti mazi birden
Umutla gitmek istedigi, sevdigi yerine
M ezara verildi cesedi büyük hüzünle


Artık bitmişti her şey o günle
Şok oldu sevdigi duyunca bu haberi
K üçük bir not bırakmıştı ardından
I slanmış gözlerle baktı yazılan şiire
Mahşere dek sözvermişti

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni seviyorum aşkım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni seviyorum aşkım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SEVİYORUM AŞKIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL