Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
bahcelim
bahcelim

Bilirmisin???

Yorum

Bilirmisin???

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

906

Okunma

Bilirmisin???


Güneş nasıldır bilirmisin?
Gözlerini alır bakmaya kıyamassın
İşte sen benim güneşimsin
Sanada tıpkı güneş gibi bakmaya kıyamıyorum

Ay nasıldır bilirmisin?
Gökyüzünü zifiri karanlıkda aydınlatır
İşte sen benim kalbimi aydınlatan ışıksın
Tıpkı geceyi aydınlatan ay gibi

Yıldızlar nasıldır bilirmisin?
Yıldızlar parlaktır ama milyonlarcadır
İşte sen benim yıldızımsım
Ama sen milyonlarca değil BİRTANEMSİN
Ve sonsuza kadar öyle kalacaksın...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilirmisin??? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilirmisin??? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilirmisin??? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL