(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
çok karamsar ve sitemli dizeler..o anki ruh hali güzel yansıtılmış dizelere..ama her karanlığın ucunda gidilmesi kolay olmasada mutlaka bir aydınlık vardır..
Aydılığın içinde kendini gösterin istikbale bakmak istemem. Çağdaşlık içinde yok oldu geçmişim. Sövdüm istikbele bir kez daha. İstikali yerin dibine gömdüm. Muasır medeniyetlere bakıp sırıttım. Sen bana sövme hakkını verdin istikbal. Senden dolayı sevdim karanlığı .
Güzel dizelerinizi yürekten kutluyorum. Saygı ve selamlarımla.
Gece olmuş ben delirmişim. Yok olmuşum sonların içinde. Var olmuşum karanlığın içinde Sana ihtiyacım var bir kez daha. Ölümüm seni kovalamaya başlamadan önce ihtiyaçlarım var. Sövüyorum tüm baharlara Övüyorum karanlık geceyi Küfür ediyorum aydınlığa. Kavurdu rüzgar tomurcuklarımı kışın ortasında. Unutmak istiyorum nevruzu. Daldaki çiçekleri savurdu ılık bir rüzgar. Unutmak istemiyorum kötülükleri. Savruldu soluk renkli görüntüler. Sana söylemedim ey karanlığım. Sen benimsin ben seninim. Küf kokuyor aydınlık mekanlar Karanlık içinde saklı bir iyilik gördüm. Gördüm dün gece sekiz başlı canavarı. Tüm yüce duygular ı çiğnedi sekiz başlı canavar Çiğnediler her şeyi bir sabah vaktinde. Aydılığın içinde kendini gösterin istikbale bakmak istemem. Çağdaşlık içinde yok oldu geçmişim. Sövdüm istikbele bir kez daha. İstikali yerin dibine gömdüm. Muasır medeniyetlere bakıp sırıttım. Sen bana sövme hakkını verdin istikbal. Senden dolayı sevdim karanlığı .
güzel dizelerdi yüregine saglik......kalemin daim olsun ....saygilar slm,lar...
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.