bin keredir tanışıyor, bilişiyoruz da bin birinci kere yine beni gördü mü “kim ki?” diye soruyor! Hafız
realduman
realduman
@realduman

çıkın kalemin arkasından (4)

19 Eylül 2006 Salı
Yorum Yaz

çıkın kalemin arkasından (4)

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1087

Okunma

çıkın kalemin arkasından (4)

kalemlere sığınmış insanlar
sözüm size;
çıkın kalemin arkasından
gelin bakın!

gerçek ağaç,yaprak,su damlası
burada
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çıkın kalemin arkasından (4) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çıkın kalemin arkasından (4) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çıkın kalemin arkasından (4) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
pe
perla06, @perla06
2.10.2006 12:45:39
çok gezen mi bilir çok okuyan mı sözünü anımsatan bir şiir....düşüncelerinize katılıyorum...........
ALMILA KARGÜLÜ
ALMILA KARGÜLÜ, @almila-kargulu2
19.9.2006 23:34:22
Ellerim kırılsaydı şair olmasaydım ben

tebrikler...
akdenizce
akdenizce, @akdenizce
19.9.2006 10:23:12
Sevgili realduman herhalde bir ara 'çıkıp kalemin arkasından' görmüş gerçekleri :)
Başı sonu bir, bütün, anlamlı...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ