Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
crazzzy
crazzzy

BİR AŞK HİKÂYESİ

Yorum

BİR AŞK HİKÂYESİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1514

Okunma

BİR AŞK HİKÂYESİ

BİR AŞK HİKÂYESİ


Bir aşk hikâyesi
Düşleri süsleyen
Anlattıkça çoğalan
Düşündükçe yoğrulan

Bir aşk hikâyesi
Anlatılmaz yaşanır
Bir aşk hikâyesi
Sulanır, filizlenir

Bir aşk hikâyesi
Tohumu eker yüreğine
Bir aşk hikâyesi
Meyvesi hem acı hem tatlı

Bir aşk hikâyesi
Senelere sıkışmaz
Gecelere sığdırılmaz
Sinesinden dolar, taşar

Bir aşk hikâyesi
Daha söyler ham olduğunu
Bir aşk hikâyesi
Besler, büyütür içindekini

İçinden bir şeyler kıpırdaşır
Duramaz her yere karışır
Sığamaz içi içine
Barınamaz hiçbir yerde

Kabul ederse dünyalar onun
Etmezse kâbuslar onun
Evet derse dünyalar onun
Demezse çileler onun

Istırap, dert, keder
Hepsi içinde olan kader
Çıkarsın karşına hayırlı
Olsun tüm bakışlar hayranlı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir aşk hikâyesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir aşk hikâyesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR AŞK HİKÂYESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL