Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
eskiolan
eskiolan

Sanrıda Umutlar

Yorum

Sanrıda Umutlar

( 1 kişi )

4

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1011

Okunma

Sanrıda Umutlar

Sanrıda Umutlar

Siyah sonsuzluğun tünellerinden geçiyor
Damla düşmüş geceye
Kıvır kıvır salınıyor/ruh
Ruhundan kopmuş feracesiz benlikler
Sıralı ışıklar izliyor karanlığı

Şimdi sana bakıp diyorum ki:
"Bakışlarındır mevsimim
yüzümde yağmur
içimde en sıcak yaz"

Pencereden kaçıyor aşk
Yolsuzluğun kaybında
Bitmişliğini saklıyor

Şizofrenliğinde nokta nokta kayboluyor
Kanatlanmış gibi uçuyordu izlediği yansımalarda

Nefsini yadsıyor hüzün mimiklerinde
Şimdi sana bakıp diyorum ki:
"Bakışlarındır küçük anlamlarım
yüzüm sumruya karşı
içimde en sıcak nefes"

Sayıklıyor sancılı umut diye...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sanrıda umutlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sanrıda umutlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sanrıda Umutlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DoganDuru
DoganDuru, @doganduru
13.3.2009 23:03:49
sayın şair çok güzel berrak ve net adeta su gibi sevgiyle kalın.
mina
mina, @mina
13.3.2009 15:32:20


Bakışlarındır mevsimim



sırf bu kelime bile yeter efsunundan kelimeler yaratmaya. Farkında olanın farkındalıksızlığı şairin kalemini yeşerten. Ne olursa olsun gönüle acı olan kaleme yarıyor. Sanrıda Umutların devamı mutlak gelmeli bence. Bu ilki olsun. Daha yazılacak çok hikayeniz olduğuna inanıyorum.



baba özlemi
baba özlemi, @babaozlemi
13.3.2009 12:18:38
Siyah sonsuzluğun tünellerinden geçiyor
Damla düşmüş geceye
Kıvır kıvır salınıyor/ruh
Ruhundan kopmuş feracesiz benlikler
Sıralı ışıklar izliyor karanlığı



tebrikler...
saygılar....
RABATLI
RABATLI, @rabatli
13.3.2009 00:10:48
Sayıklıyor sancılı umut diye...

okunası dizelerdi...yüreğe sağlık...RABATLI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL