Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
yaşam esintileri
yaşam esintileri

SEN ÖLDÜN

Yorum

SEN ÖLDÜN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1177

Okunma

SEN ÖLDÜN

SEN ÖLDÜN

Aslında arkadaşların ricasıyla yazdığım ve amatörce seslendirilmiş bir şarkı bu.Yani bir şiir olması amacıyla yazmadım ancak zaten şarkılardanda müzik uçunça geriye tam olarak şiir diye nitelendiremesekte geriye şiirsel sözler kalıyor.

Canıma minnet gelirim senin yanına
Başlarım ardından ağlamaya
Dökülür yaşlar gözümden bir anda
Ahdımı verdim sana

Durmadan yakıp yıktım her şeyi
Sormadan bırakıp gittin beni
Hiç doymadan ağlattın yüreğimi
Ah ateşinle kör ettin beni

Sar beni al götür seninle
Ellerim tutuşunca elinle
Ahımı ettiğim o gün bence
Sen öldün öldün sadece

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen öldün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen öldün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN ÖLDÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Rüştü SUNGUR
Rüştü SUNGUR, @rustusungur
5.3.2009 21:31:36
Tebrikler.
Mevsim kış olur.Karlar yağar.Tabiat öldü sanılırken.SON KARDELEN AÇAR.
Müjde verir.Yine bahar gelecek diye.
Yıllar,yaşlar farketmez.Bahar yine gelir ve gelecektir.
Baharlar hiç tükenmesin.Benimde kara kışımda beklemezken ,ummazken baharım geliverdi.
SAYGILARIMLA...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL