Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
KARDANAR
KARDANAR

Sessizce

Yorum

Sessizce

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

828

Okunma

Sessizce

Sanmaki gözlerim sana aşkı sunacak,
Sanmaki gönlümde fırtınalar kopacak,
Gözlerim boşlukta, sessizce gidiyorum,
Beeni sorma ne olur, mutluluk diliyorum..

Çiçekler nasıl özler, ilkbaharda yağmuru,
Susuz kalan bir yaz gibi, dudaklarım kupkuru,
Ağaçların üstünden adımızı silerken,
Seni arar gözlerim, kulaklarım çınlarken.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sessizce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessizce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sessizce şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Cemal Erkoç
Cemal Erkoç, @cemalerkoc
27.2.2009 17:01:09
Ağaçların üstünden adımızı silerken,
Seni arar gözlerim, kulaklarım çınlarken.

Güzeldi Arkadaşım
Kutlarım,selamlarım
GÜLNUR ATEŞOĞLU, @gulnuratesoglu
27.2.2009 15:58:58
Emeğinize saygı duyuyorum selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL