Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
sessiz gece
sessiz gece

MUTLULUĞU YAŞA

Yorum

MUTLULUĞU YAŞA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1115

Okunma

MUTLULUĞU YAŞA

MUTLULUĞU YAŞA

Yaşam neler getirir zamanla insana bilinmez
En kötüsüne hazırlanmalı ki insan hayatta,
Gelen küçücük bir iyide,yeni umutları yeşersin
Ve mutluluğu yaşasın....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mutluluğu yaşa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluğu yaşa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULUĞU YAŞA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
girizgah
girizgah, @girizgah
17.8.2012 14:43:56
aynı ben,
SessizGecem
SessizGecem, @sessizgecem
22.2.2009 15:00:41

Yaşam neler getirir zamanla insana bilinmez
En kötüsüne hazırlanmalı ki insan hayatta,
Gelen küçücük bir iyide,yeni umutları yeşersin
Ve mutluluğu yaşasın....

Kısa ve etkili bir anlatım
tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL