Yakası beyaz Omuzlarında güvercinler Kolları kırmızı Bedeni mavi Düğmeleri gökkuşağından çalıntı Ceplerinde baş harflerimiz Olan bir gömlek dikiyorum Ne dersin..? Birlikte giyer miyiz Sığar mıyız içine ikimiz Ütü yapmayı bilmem O yüzden üstümüzden hiç Çıkarmayalım desem..?
ayşe yayman
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir türkü geldi aklıma çocukluğumda annemin söylediği ama tam anımsayamadım,sanırım o da yakası dar bir gömlekten söz ediyordu. Bence bu dikilen gömleğin de yakasını bol tutmayın...Aşk böyle bir şey olmalı işte. Tebrikler.
Yakası beyaz Omuzlarında güvercinler Kolları kırmızı Bedeni mavi Düğmeleri gökkuşağından çalıntı Ceplerinde baş harflerimiz Olan bir gömlek dikiyorum Ne dersin..? Birlikte giyer miyiz Sığar mıyız içine ikimiz Ütü yapmayı bilmem O yüzden üstümüzden hiç Çıkarmayalım desem..?
sevgili aysem harikasin bu güzel yüregi seviyorum,jakuziyi ile birlikte ütü masasini aldim siz giyin can ben yikar ütüler ben gönderirim canima,resim ve siir birbirini tamamlamis cok hosuma gitti tebrik ederim kalemini ve güzel yüregini,her daim sevgimdesin..sevgi ve selamlarimla..
Böyle bir gömlek giyildikten sonra, Çıkarmı hiç gönlüne sor anla .. Karşılıklı Aşk onurla şanla Yaşanır hep yaşam boyunca . Tebrikler .. Yüreğinize sağlık ..
Düğmeleri gökkuşağından çalıntı Ceplerinde baş harflerimiz Olan bir gömlek dikiyorum:(((((((((çok güzeldi resimede bayıldım teşekür ederim o güzel yüreğine kalemin daim olsun sevgilerimle zaralıcan
Yakası beyaz Omuzlarında güvercinler Kolları kırmızı Bedeni mavi Düğmeleri gökkuşağından çalıntı Ceplerinde baş harflerimiz Olan bir gömlek dikiyorum Ne dersin..? Birlikte giyer miyiz Sığar mıyız içine ikimiz Ütü yapmayı bilmem O yüzden üstümüzden hiç Çıkarmayalım desem..?
Güzeldi dizeleriniz. Kutluyorum. Saygı ve selamlarımla.
Himmmm, burada bir tuzak var. Havuza girene yazik olacak kesinlikle, elektrik carpacaktir geleni :))
Sizdeki düsünce ufkuna hayran olmamak elde degil, son ayara acilmis ütü kadar sicakti, tebrikler yüreginize... Kesinlikle ütüsüz de olsa kabul edilecektir bu güzel davet.
:)))) harikaydı... Şiirleriniz çok güzel ve gerisinde öylesine çok mesajları var ki ... Türkçeyi çok güzel kullanıyorsunuz değerli dostum ... Ve ben, böylesine güzel, böylesine net, anlaşılır türkçeyle yazmanızı çok seviyorum, beğeniyorum... Yüreğiniz de, kaleminiz de hiç susmasın... Hep güzellikleri yazan, yön verici, şiiri sevdiren, şiirle mutlu kılan bu güzellikleriniz hiç bitmesin dostum... Sevgim ve saygımla ...
Üreten beynine ve aktaran kalemine hayranım, hızına yetişmek mümkün değil, hepsi birbirinden anlamlı, ustalıklı şiirler, seviyorum şiirlerini sevgili Ayşe, sen çok yaşa.
Harikasın canım arkadaşım güçlü kalemin daim olsun, o gömleğin içinde banada yer varmı fazla kilom yoktur yanına sığabilirim :))))) Kutlarım yüreğinin sesi doyumsuzdu kusura bakma canım fazla nete takılamıyorum çok yoğunum ve o yüreğinin güzel sesine yorum yapamıyorum afet canım...
Birlikte giyer miyiz Sığar mıyız içine ikimiz Ütü yapmayı bilmem O yüzden üstümüzden hiç Çıkarmayalım desem..? ÇOK ÇOK HOŞTU..KUTLUYORUM YÜREĞİ VEDE EMEĞİ
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.