Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cehfo
cehfo

unutamamdım

Yorum

unutamamdım

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

976

Okunma

unutamamdım

unutamamdım

işte bunları yazdım unutmayayım diye
ne olacak halim
sen bu satırları okurken ben nerede olacam
biliyormusun
şu anda nerdesin ne yapmaktasın
düşünüpte yazmadığın yazıpta gönderemediğin mektuplar ne olacak
bir rüzgarla gelsen yaksan bedenimi
ıslandığımız o yağmurları gezdiğimiz o kaldırımlar
işte bunları yazıyorum ben unutmayayım diye
ne olacak halim
çabukmu büyüdük sence
çabukmu başladık bu sevdaya
işte bunu bil ben asla unutamadım seni
unutamayacam da

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unutamamdım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutamamdım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
unutamamdım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yakamoz_Işığı
Yakamoz_Işığı, @yakamoz-isigi
8.2.2009 19:16:42
İclal AYDIN'ı anımsattı şiiriniz..
Tebessüm ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL