Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
bibik
bibik

Gidelim Kalbim Kalk..

Yorum

Gidelim Kalbim Kalk..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1653

Okunma

Gidelim Kalbim Kalk..

Gidelim Kalbim Kalk..




Kalk gidelim kalbim
Kovulmuşluğumuzdan.
Neler umut ediyorsun hala
Yorulmuşluğumuzdan..
Uzanmıyor kolların dur demeye gidene,
Ağlıyor ya gülüşün hasreti öğretene.
Susuyor bak sözlerin yıllara dur demeye..
Yoruldun ya yıllarca,
Kalk gidelim kalbim kalk
Uzun sürdü bekleyiş,
Sanırım bu son durak...


bibik:) 4/1/2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gidelim kalbim kalk.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidelim kalbim kalk.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidelim Kalbim Kalk.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
5.2.2009 08:41:12
Yüreğinize sağlık efendim,Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL