Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ph
phonıx

TUTSAK GÖLGE

Yorum

TUTSAK GÖLGE

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1086

Okunma

TUTSAK GÖLGE


GÖLGE

Rengı varmıdır gölgenın
açık toz pembe ,belkıde masmavı
Özgür..

Hiç olmadıgı kadar özgür bugun
Sokak lambasının altında savrulurken bedenım
içtim bu gece özgürlüge
Tutsak olan kım söyle
İçime sıgmayan ruhum mu ,?
Yoksa sen mısın peşimde adım adım...

Işıga mecbursun tıpkı benım gıbı ..
Aşka mecburmuyuz sankı
İtlerin bıle gölgesı dolaşırken sokak sokak
Varlıgıma inat üzerine basmak geldi içimden
Başaramadım...

PHONIX

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tutsak gölge Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tutsak gölge şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TUTSAK GÖLGE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
4.2.2009 22:27:39
Hiç olmadıgı kadar özgür bugun
Sokak lambasının altında savrulurken bedenım
içtim bu gece özgürlüge
Tutsak olan kım söyle
==========================
Yürek özgürlüğü beyin rahatlığı birde aşkın sarhoşluğu
özgür gösterir ama bir noklarda yine de mahkumuzdur.
Hücreler bazen rüyalarda bazen de yaşarken çıkar ortaya .
Tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL