Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Tu
Tuğruler

yazmak istedim hep..

Yorum

yazmak istedim hep..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1016

Okunma

yazmak istedim hep..

YAZMAK İSTİYORUM...


Aylar , yıllardır
acıktım, susadım
yandım gibi..
Belki de ;
benim için biçilmiş
bu yaşam,
fırsat vermiyor ..

Kağıdım, daktilom ve
parmaklarım hazır..
hatta masa’larım..

Beynimde danseden
fikirlerim ;
konular arasından
parmak uçlarıma hala
kolayca gelmiyorlar..
İmge’den somuta ulaştırma
isteğime direniyorlar..
Soyut ta çok mu yaşadım
oyalandım ?
Durak derken
ayrılamadığım
yurt mu oldu bana ?
anlayamadım..


Ertuğrul Gündüz

22.07.1992

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yazmak istedim hep.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazmak istedim hep.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yazmak istedim hep.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
*GÜLÜŞ-55*
*GÜLÜŞ-55*, @-gulus-55-
25.4.2009 14:35:07


KİM ANLADI Kİ ŞAİR
DURAK DEDİĞİMİZ FARKINDA OLMADAN DUR DURAK BİLMEYEN BİR HAYAT OLDU GELİP GEÇTİĞİMİZ
TEBRİKLER YÜREĞİNİZE SAYGILARIMLA..
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
2.2.2009 23:10:52
Beğeni:
0
Okunma:
1016
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL