Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İsmail KARA (Karozan)
İsmail KARA (Karozan)

SENİN İÇİN

Yorum

SENİN İÇİN

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1181

Okunma

SENİN İÇİN

Ben bir Ferhat olayım,
Sense Şirin...
Bir değil,
Bin dağ yarayım
Senin için...

İsmail KARA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Senin için Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin için şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİN İÇİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sevdapınarı
sevdapınarı, @sevdapinari
14.11.2009 02:30:51
5 puan verdi
İSMAİL BEY ÇOK KISA AMA GÜZEL VE ANLAMLI BİR ŞİİR TEBRİKLER.SEVGİYLE KALIN HOŞÇAKALIN.GÜLHAN KESKİN.
ÖmerDemir
ÖmerDemir, @omerdemir
29.1.2009 22:02:19
Çok güzeldi...

Sağlıcakla...
hiddeti
hiddeti, @hiddeti
29.1.2009 21:34:02
M
Ü
K
E
M
M
E
L


ALKIŞLIYORUM.

SELAM ve DUA İLE.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL