Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
egzantirik
egzantirik

Nice ruhları...

Yorum

Nice ruhları...

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1758

Okunma

Nice ruhları...

Nice ruhları kullandım,
Nice ruhlara kullandırdım kendimi.
Yasak yolları seçtim bile bile,
İmkansızları yaptım seve seve
Lakin yasaklar kimilerinin yasağıydı,
kimilerinin imkansızı...
Hatalar küçülttü,
Hatalar büyüttü beni
Hataları, hatalarımı sevmeyi bildim.
Ben, ben oldum
Ben olmalıyım dedim sadece
Kendime direndim,
Hayata direttim olmayacakları.
Kimlerin dudaklarından aldım nefesimi,
Kimler benim dudaklarımdan verdi nefesini...
Ne içindi?
Son nefeste anlamlandırabileceğimiz hayatın anlamına kim varabilirdi ki...
Öğrendim, hiç pişman olmamayı
Bildim, acıların verdiği bilgeliği
Sonunda bende yaşamaya vakıf ettim kendimi...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nice ruhları... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nice ruhları... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nice ruhları... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Durdu Şahinx
Durdu Şahinx, @durdusahin
24.1.2009 18:55:38


Şiirinizin bütünü samimiyet, sevgi, iyi niyet ve insana saygı esasına dayanıyor.
Teşekkürler.
Adnan ŞAHİN
Adnan ŞAHİN, @adnansahin
24.1.2009 18:07:02
Farklı ilginç güzel..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL