Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
pedaliza
pedaliza

Sor da Söylesin

Yorum

Sor da Söylesin

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1330

Okunma

Sor da Söylesin

Sor da Söylesin

Sensiz hüzün kaplar tüm bedenimi,
Bir kuyuda sanarım inan kendimi,
Seni her şeyden çok ama çok sevdiğimi,
Tutuşan kalbime sor da söylesin.

Senin varlığınla yeşerir hatıralarım,
Senin sevginle oluşur tüm satırlarım.
Nasıl geçer bilir misin sensiz baharım?
Dökülen yapraklara sor da söylesin.

Bu ne biçim yalnızlık, bilmem şaşarım,
Bir yetim çocuk gibi dertli yaşarım,
Senin hasretinden nasıl akar yaşlarım?
Yağan yağmurlara sor da söylesin.

Dertler rehin almak için beni seçerler,
Bütün umutlarımı silip geçerler.
Bilir misin nasıl geçer sensiz geceler?
Gökteki yıldızlara sor da söylesin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sor da söylesin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sor da söylesin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sor da Söylesin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hiPoKoNdRiyAk!
hiPoKoNdRiyAk!, @hipokondriyak-
22.1.2009 14:12:54
Yüreğinize sağlık.
Kaleminiz daim olsun.
hayalimdeki resim
hayalimdeki resim, @hayalimdekiresim
22.1.2009 13:31:44
sorda söylesin,,çok güzeldi tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL