Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
duygularayolculuk16
duygularayolculuk16

GEL ARTIK

Yorum

GEL ARTIK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

866

Okunma

GEL ARTIK

GEL ARTIK



GEL ARTIK
Hasretin sonunda çekilmez oldu.
Özleminden gözlerim yaşla doldu.
Seni görmeyeli uzun zaman oldu.
Gel artık bu gözler seni arar oldu.
Bu yaralı kalbim sensiz kalır.
Senin hasretinle yanar kor olur.
Üzme artık beni ne olur.
Bu gözler seni arar durur.

Y.Dğan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gel artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL ARTIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Durdu Şahinx
Durdu Şahinx, @durdusahin
13.1.2009 22:51:42


eliniz, dilini, yüreğiniz dert görmesin.

tebrikler.

Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
13.1.2009 22:14:02
Beğeni:
0
Okunma:
866
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL